Om Excellent Pension

Excellent Pension er din professionelle samarbejdspartner på pensionsområdet. Vi tilbyder moderne pensions-, forsikrings-, og health care-løsninger til virksomheder og private, og vi sætter en ære i at gøre selv komplekse pensionsløsninger forståelige og let tilgængelige for den enkelte.

Vi lægger alle kræfter i, for at både I som virksomhed og jeres medarbejdere føler jer trygge og velinformerede omkring jeres muligheder og valg i pensionsordningen. Derudover føler vi et stort ansvar for, at pensionsløsningen bliver synliggjort og betragtet som et medarbejdergode, der både giver tryghed og økonomisk værdi for virksomheden og dens medarbejdere.

4 gode argumenter for at vælge Excellent Pension

1. Konkurrencedygtige priser på forsikringer tegnet på solidariske vilkår - Lave priser sikrer større opsparing.

2. Individuel pensionsrådgivning til alle virksomhedens medarbejdere - Rådgivning tilbydes på alle lokationer og tidspunkter.

3. Værktøjer til synliggørelse af pensionsordningens værdi i hverdagen - Pension som en naturlig del af personalepolitikken.

4. Hjælp og sparring til forebyggelse af sygefravær i virksomheden - Sunde medarbejdere bidrager til en positiv bundlinje.